Reisadvies nodig? NL 0541 531036

Villa Mallorca

Villa Mallorca. Een uitstekende keuze. In een villa op Mallorca is het goed toeven. Met rondom kleine zandstrandjes, een azuurblauwe zee en duizenden olijven- en amandelbomen is het puur genieten onder de Spaanse zon. Het populairste vakantie-eiland van Spanje behoort samen met de eilanden Ibiza, Menorca en Formentera tot de eilandengroep ‘de Balearen’. Mallorca, 70 km breed en 100 km lang, is het grootste eiland van de archipel in de Middellandse zee. De hoofdstad is Palma de Mallorca, welke tevens de hoofdstad van de Balearen is. Zoek niet langer verder en huur een comfortabele Villa Mallorca.

Vakantievilla Mallorca

Verlaten dorpjes, een onvermoeibare zon en fraaie stranden die het eiland aan alle zijden omzomen. Een vakantievilla op Mallorca betekent rust en genieten. De verrassing van de natuur is steeds de doorgang naar zee. Midden in een landschap van bergen en kronkelwegen, is altijd weer een doorkijk naar de kust. In een omgeving met veel historie, waant u zichzelf af en toe in de vijftiende eeuw. Gelukkig hoeft u niets te missen van de luxe van de twintigste eeuw. Een vakantievilla Mallorca is een betaalbare vakantie met alle luxe en privacy inclusief.

Vakantiehuizen met privé zwembad en privacy

U begint de dag met een heerlijke duik in uw privé zwembad en geniet daarna rustig van uw privacy op uw eigen terras van uw vakantiehuis. Of u kiest voor avontuur. Een tochtje naar Pollenca bijvoorbeeld is erg mooi. Deze rustige en oude stad, dat aan de voet van het Tramuntana-gebergte ligt, heeft veel historische gebouwen. Pollenca staat vooral bekend om de kruisweg, die naar de kapel op de top van de Calvari leidt. Hier heeft u een prachtig uitzicht. In de smalle, kronkelige straatjes zijn veel gezellige restaurantjes waar u goed en betaalbaar kunt eten. En dit alles dichtbij uw villa op Mallorca.