Reisadvies nodig? NL 0541 531036

Hotel op El Hierro

Hotel op El Hierro, uiteraard ook in ons programma! Wat dacht u van het Parador hotel op El Hierro, of één van de andere rustieke en kleinschalige hotels. In de ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar en kunt u met een goed gevulde maag beginnen aan uw avonturen op El Hierro. Fijn genieten van een hotel op El Hierro.

Bijzondere en kleinschalige hotels

Wij bieden u bijzondere, kleinschalige en zelfs luxe hotels aan op El Hierro, Laat u informeren door onze deskundige medewerkers. Een hotel op El Hierro is net iets meer comfort, ook prachtig te combineren met een charmant hotel op Gran Canaria op Tenerife. Altijd stralen deze hotels een uniek karakter uit en zorgen ze voor een extra beleving tijdens uw vakantie.

Hotel Fly Drive

Hoe fijn is het om meerdere van de Canarische eilanden te ontdekken. Begin met een hotel op El Hierro en vlieg of vaar naar je volgende bijzondere vakantieplek. Combineren kan geweldig met bijvoorbeeld Hotel Playa Calera of Ibo Alfaro op La Gomera, en daarna naar Tenerife naar bijvoorbeeld Hotel la Casona of Hotel El Navio. Teveel mooie plekjes en combinaties om op te noemen. De meeste accommodaties die wij aanbieden hebben een unieke ligging en de kamers hebben nét iets extra’s, net zoals uw hotel op El Hierro. Wij wensen u een heerlijke vakantie toe, in één van onze prachtige hotels rond de Middellandse Zee!