Reisadvies nodig? NL 0541 531036

Hotel Mallorca

Hotel Mallorca. Laat u verwennen in één van die prachtige hotels op Mallorca. Wij doen goed ons best om u te laten genieten. De sfeervolle hotels op het eiland bieden u de rust en het comfort waar u naar verlangt. U bent weg van de massa en geniet onbezorgd van een welverdiende vakantie. Een hotel Mallorca is een prima keuze voor iedereen die van zon, zee en strand houdt. Laat u verleiden en boek een hotel Mallorca inclusief ontbijt. Bij ons ontdekt u het echte Mallorca.

Bijzonder, kleinschalig en authentieke hotels Mallorca

De rotsige en grillige noordwestkust van Mallorca is bezaaid met adembenemende uitkijkpunten over de zee en de bergen. Een echt paradijs voor wandelaars. Vaak wordt Mallorca genoemd in combinatie met veel bier en muziek. Dat klopt, maar het ware gezicht ligt in het bergachtige binnenland. Tientallen verborgen kreken en baaien zijn hier te ontdekken. Wij hebben op het eiland bijzonder, kleinschalig en authentieke hotels Mallorca voor u gevonden. Misschien maar goed dat de meerderheid van de toeristen zich beperkt tot de drukke stranden, zodat de rest van het eiland origineel en puur blijft.

Betaalbare, luxe en sfeervolle hotels Mallorca

Voor betaalbare, luxe en sfeervolle hotels Mallorca, boekt u bij ons. U heeft de keuze uit diverse kleinschalige hotels. Wilt u Mallorca gaan verkennen? Neem dan een huurauto en trek de mooie binnenlanden in. Langs prachtige middeleeuwse dorpjes en kronkelige weggetjes ontdekt u nóg meer van het eiland. Bent u niet zo’n vroeg-boeker, houdt u dan onze website in de gaten. Vaak bieden wij last-minutes aan. Heeft u een mooie aanbieding gezien? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Wij staan u met plezier te woord en denken graag met u mee over betaalbare, luxe en sfeervolle hotels Mallorca.